Jagälskardig!

Vaknade vid 11 idag, drog till stallet och red både jag och Anton, jätte mysigt! :D haha Var skönt att komma till stallet en sväng och njuta :) Senare idag ska vi till mamma :) Sen blir det att fira nyår med syrran och hennes kille :D Blir nog en toppenkväll :D taggad! 
 
Det här året har varit väldigt upp och ner. Har provat på olika jobb men ingenting som har fungerat riktigt bra. Dock mår jag bättre och bättre för varje vecka som går. Fått ja till en operation som kommer att ske i Februari så livet kommer att bli ett helt annat. Det här året började jag att rida igen och har blivit medryttare på en häst så rider minst två gånger i veckan. Träffade även en riktigt härlig kille här i slutet av året. Så jag är sjukt lycklig och trivs så sjukt bra tillsammans med honom, jag älskar dig Anton! 
 
Det nya året ser jag fram emot, ska försöka komma tillbaka in i arbete igen. Ska utredas för ADD här i början på året och även påbörja min resa som Gastric Bypass opererad efter att jag gått på modifast i 4veckor. 
 
 
 
Jag hoppas ni haft ett bra år! 
 
Puss!

livetärbra

Ni ska bara veta vad glad jag är, trodde aldrig att detta året skulle sluta såhär bra <3 Kommer fira nyår med älskling, syrran och hennes kille! Kommer bli toppen! Taggad!
Idag var vi iväg och köpte oss en isbil, en gammal 940! Härligt!
Var även och red en sväng :D Så himla härligt, även älskling var uppe på Zino en sväng och red :D 
Älskar Anton så sjukt mycket ska ni veta, har aldrig träffat något som jag klickat så jävla bra med, livet äger!
 
Jag hoppas att ni mår bra! 
 
puss

Härligtärlivet!

Igår kom babe hit och var med mig, var hos mamma typ hela kvällen och glodde på tvn. härligt!
Kollade på sällskapsresan hos mamma och sen när vi drog hem så kollade vi på pistvakt en stund :) 
Sov ganska tidigt, haha
Idag har det varit en ganska lugn dag, var och handlade tacos till fritidsgården och så. Var hos mamma och åt mat och sen glodde jag på tv tills jag skulle till Folkets hus och göra iordning för övernattningen :) Vi har ätit tacos och sjungit singstar haha :) 
 
Mår bra, är så sjukt glad över att jag träffat min anton! <3
Du är bäst! <3
 
puss!