Snart äre måndag igen..

hmm vet inte vad jag ska säga, livet går upp och ner hela tiden. Igår så va iaf elin och kim här och vi kollade film och hade det trevligt :) Idag har jag inte gjort så mycket, var på bingo med mamma och mormor :) Skönt att få komma ut lite, dock ingen vinst denna gång heller ^^ Hoppas på vinst imorgon då vi ska spela här i kga igen. 
Ingen misse har kommit hem än heller, fattar inte vart han kan ha tagit vägen :( saknar honom så sjukt mycket att jag inte vet vad jag gör snart! KOM HEM!
 
Sitter även och glor på One Tree Hill, har fastnat totalt i serien, så sjukt bra! 
Tror inte det blir så mycket mer gjort ikväll än att glo film, känner inte för att hitta på något.
Imorgon ska jag ringa hyresvärden då ugnen krånglar och jag ska även ringa soc och se vad de har att säga om att vi inte fått tillräckligt med pengar!? blää hatar måndagar!
 
 

Så är det..

hopp, socialen hörde inte av sig och inte AF heller.. 
Undra vad som är problemet den här gången?
För mig, ja jag kommer in med hyran för sent ännu en gång, GAH!
 
Aja har iaf varit en ganska bra dag, var hos några vänner och åt mat och hade det trevligt. Annars har jag varit hemma och tråkat framför den här datorn, bara för att försöka fixa in pengar på alla möjliga vis. Lyckats sälja mitt xbox iaf, så någon vart kommer vi. Men känns värdelöst att behöva sälja av sig typ allt man äger bara för att kunna överleva.
 
Ingen misse är hemma än heller, var ute igår kväll och ropa men han syns inte till någonstans, antingen så har han blivit överkörd och den som gjort det inte stannat och brytt sig eller så har någon tagit in honom och låtsas som om det är deras katt. Tror ju dock mer på det sista.. Om han inte visar sig snart så får det väl bli dörrknacking för att få hem honom! Vill bara att han ska komma hem! Saknar honom så sjukt jävla mycket! 
 
 

Socialen ja.

jaha, pengarna kom in från soc och inte var det och hurra över, när alla räkningar är betalda så går vi back.. ringde och fråga vad jag ska göra och de ber mig ringa på måndag, vad i helvete jag måste ju betala alla räkningar idag :S men de skulle försöka fixa så någon kan ringa mig och kolla vad som inte stämmer och det hoppas jag att de gör annars ska de få höra på måndag!
jag hatar det här sitter och säljer av mig allt jag äger för att få allt att gå ihop...
BLÄ!
Hoppas att de ska lösa så att rasmus kan börja få en inkomst så det blir bättre för oss.
AF har inte ringt heller som de skulle göra denna vecka så jag vet inte vad som är på gång där..
hmm
Aja har precis duschat och fixat lite så ska vi iväg till ett par vänner och grilla och umgås :) 
Ska bli skönt att komma hemifrån lite grann.
 
Hoppas att ni har det bra iaf!